;

Inschrijving lessen voorjaar 2024

Je volgt een lessenreeks van 9 beurten met 2 tot 4 personen in een groep.

De groepsindeling gebeurt o.b.v. leeftijd, tenniservaring en moment dat je kan. Daarnaast ook met hoeveel je in een groep wil zitten.

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven.

— Lessen voorjaar 2024

Gegevens lesnemer
Contactgegevens

Voor kinderen, vermeld je de gegevens van de ouder(s).

Lesmomenten

Gelieve minimum 2 voorkeurmomenten door te geven, liefst op verschillende dagen bv. woensdag en zaterdag.

Bijkomende informatie lesnemer
bv. geen tenniservaring, 2 lessenreeksen van 9 lessen gevolgd, ….


Heb je een bepaalde voorkeur die je erg belangrijk vindt, of wil je graag met iemand samen in een groep zitten, dan kan je dat hier melden.
Gegevens voor fiscaal attest kinderopvang

Voor kinderen jonger dan 14 jaar ontvang je een fiscaal attest dat recht geeft op belastingvermindering voor kinderopvang. Noteer zorgvuldig het rijksregisternummer van je kind en de persoonsgegevens van de ouder of voogd die betaalt én het kind fiscaal ten laste heeft.Noteer de persoonsgegevens van de ouder of voogd voor wie het fiscaal attest bestemd is.

Betaling en aanvraag tennisabonnement

Na inschrijving krijg je een mail dat je inschrijving is gebeurd.

Uiterlijk twee weken voor de start van de lessen contacteren we jou met voorstel groepsindeling en lesmoment. Na akkoord van jou, ontvang je een uitnodiging tot betalen en vraag om tennisabonnement aan te vragen.

Indien je al eerder wilt tennissen, doe je de aanvraag tennisabonnement eerder. Kies tarief met lessen = 50% korting tot 26j., 50% of 25% korting vanaf 26j. (25% zo reeds 2 jaar les gevolgd bij Oxaco Tennis)