BBQ 2019 meer...

BARBECUE  op zondag 23 juni

Wat is gezelliger dan met een leuke bende te genieten van een lekkere maaltijd, vooruitblikkend op de vakantie? Ook vrienden en familieleden zijn welkom.
Aperitieven kan vanaf 12.15 en rond 13u schuiven we de benen onder tafel om te kunnen genieten van een culinair festijn, verzorgd door het Kempische “Pure”.

De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin, op het tennisveld (materiaal voor handen), indien veel (jonge) kinderen zijn ingeschreven voorzien we ook een springkasteel.

Vooraf bewijzen onze deelnemers tennislessen voorjaar (jeugd en volwassenen) dat zij de smaak te pakken te hebben (van 11 tot 12.30u) in een voor hen georganiseerde sportieve ontmoeting. Inschrijven voor deze ontmoeting uiterlijk 19/06 via tennisschool@oxaco-tennis.be. Ook niet-lesnemers (volwassenen, met zomerabonnement Oxaco tennis) die recent startten met tennis kunnen deelnemen. Bij slecht weer gaat deze activiteit binnen door. Meer info? Spreek je tennisleraar aan!
Deelname aan 'de tennisontmoeting' is GRATIS. Aansluitend kan je deelnemen aan de BBQ (zie verder), maar dit is GEEN verplichting!
 

BBQ:

Iedereen geniet van een groentenbuffet (sla, tomaat, komkommer, wortel, koolsla, Mexicaanse sla, aardappelsla, couscoussla, pastasalade, krielpatatjes, baguettes, hoeveboter, mayonaise, tartaar, curry, cocktailsaus, dressing) 
Daarnaast neem je het vlees e/o de vis die je bestelde. Inschrijven uiterlijk 19/06 via deze LINK.
De prijzen van de BBQ zijn zeer democratisch. Dit is geen activiteit om centen te verzamelen voor de club. Integendeel. De club sposort dit. Oxaco tennis wil immers aan haar leden meer aanbieden dan enkel tennis als sport, maar ook 'de beleving' er rond. Een BBQ is dan ook een manier om anderen te ontmoeten en wie weet af te spreken. Trouwens tussendoor kan je gerust tennissen. Leden met een zomerabonnement hangen gewoon hun clubpas. Anderen kopen 'een uitnodiging' (€4).

Wat is er te krijgen?:

Kippenfilet                                       €3,50    

BBQ-worst                                       €3,00

Zalm                                                €4,50

Scampibrochette                              €4,00

Chateaubriand                                 €4,50

Lamskroontje (1/3 pp)                      €6,00

Vegetarische burger                             €3,50

Vegetarisch gevulde courgette             €3,50

Vaste bijdrage volwassenen              €8,00

Vaste bijdrage kids 4 t/m 12j            €5,00