BBQ 2019 meer...

BARBECUE  op zondag 23 juni

Wat is gezelliger dan met een leuke bende te genieten van een lekkere maaltijd, vooruitblikkend op de vakantie? Ook vrienden en familieleden zijn welkom.
Aperitieven kan vanaf 12.15 en rond 13u schuiven we de benen onder tafel om te kunnen genieten van een culinair festijn, verzorgd door het Kempische “Pure”.

De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin, op het tennisveld (materiaal voor handen), indien veel kinderen zijn ingeschreven voorzien we ook een springkasteel.

Vooraf bewijzen onze deelnemers van S2T (volwassenen die (her)starten met tennis) en onze jeugd dat zij de smaak te pakken te hebben (van 11 tot 12.30u) in een voor hen georganiseerde sportieve ontmoeting. Inschrijven voor deze ontmoeting uiterlijk .... via .... Ook niet-lesnemers (volwassenen, met zomerabonnement Oxaco tennis) die recent startten met tennis kunnen deelnemen. Bij slecht weer gaat deze activiteit binnen door. Meer info? Spreek je tennisleraar aan!

BBQ:

Iedereen geniet van een groentenbuffet (sla, tomaat, komkommer, wortel, koolsla, Mexicaanse sla, aardappelsla, couscoussla, pastasalade, krielpatatjes, baguettes, hoeveboter, mayonaise, tartaar, curry, cocktailsaus, dressing) 
Daarnaast neem je het vlees e/o de vis die je bestelde. Inschrijven uiterlijk .... (via .... ).

Wat is er te krijgen?: (hieronder vermelden prijzen zijn deze van 2018)

Kippenfilet                                       €3,00    

Hamburger                                      €3,00

BBQ-worst                                       €3,00

Varkensrib                                       €3,50

Zalm                                               €4,00

Scampibrochette                              €4,00

Chateaubriand                                 €4,00

Lamskroontje (1/3 pp)                      €5,00

Vaste bijdrage volwassenen              €7,00

Vaste bijdrage kids 4 t/m 12j            €4,00