Inschrijven Kampen/stages

INSCHRIJVEN voor een kamp of een stage doe je door te klikken op 'inschrijven kampen/stages' onderaan deze pagina.
Je moet NIET naar de website van Tennis Vlaanderen gaan (zoals vermeld in het filmpje).

Lees vooraf toch even dit:

a) Indien al (ooit) aangesloten bij Tennis Vlaanderen, log in met lidnummer of mailadres +  wachtwoord (controleer de gegevens). Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw aan (controleer spam folder).
b) Indien nog nooit aangesloten bij Tennis Vlaanderen (of je weet het niet): registreer de gegevens van de deelnemer.

Bevestiging van inschrijving volgt via mail. Mail met vraag tot betaling ontvang je nadat het minimum aantal deelnemers voor het kamp / de stage is bereikt.

Bij inschrijving krijg je de melding dat Lidmaatschap Tennis Vlaanderen is vereist en dat de club mogelijks hiervoor extra kosten aanrekent. Oxaco tennis doet dat niet voor de kampen, wel voor de avondstages volwassenen, althans voor diegene die nog geen aansluiting TV hebben voor dit jaar.

Inschrijven voor kampen/stages

TIP: Bekijk het filmpje hieronder.

Tips voor reeds geregistreerde gebruikers

Jouw dashboard:
Iedereen die geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen (TV) heeft een persoonlijk dashboard op de website.

Door in te loggen (rechts boven) kom je automatisch op je eigen dashboard. Hier kan je zien welke inschrijvingen je deed (zomerabonnement, lessen, sportkampen/stages), de ledenlijst raadplegen, gezinsleden aan jouw profiel toevoegen enz... Door bij "clubabonnement" op "i" te klikken krijg je detail info.

Je profielgegevens:

Met het "potloodje" (profiel editeren) kan je al je gegevens up-to-date houden. Het is belangrijk hier je email adres aan te passen wanneer dit niet correct is! Kijk ook je telefoon e/o GSM-nummer na.
Waarom ook niet een foto van jou opladen? Handig voor onze nieuwe leden.
Om je wachtwoord te wijzigen klik je op het potlood; klik daarna wachtwoord aan en wijzig. 

Heb je een zomerabonnement? Dan kan je hier ook je attest mutualtiteit terug vinden. Gemakkelijk niet?

Werken met een profielbeheerder?
Soms is het gemakkelijker om met een profielbeheerder te werken, bv. een ouder die info van heel de familie wil bekijken. Dit kan door het aanduiden van een profielbeheerder. Deze moet geen lid zijn van Tennis Vlaanderen.
Dit doe je door in te loggen met de login van de persoon waarvoor je profielbeheerder wil worden. Daarna duid je de gewenste persoon aan, dit door op de tab ‘profielbeheer’ te klikken.
Ben je als profielbeheerder geen lid van TV, krijg je per e-mail een login en wachtwoord toegestuurd (op het opgegeven emailadres) en kan je vanaf dan inloggen met de login van de profielbeheerder.