Competities algemeen

Iedereen die een zomerabonnement heeft kan deelnemen aan de Sporta  en/of Tennis Vlaanderen (TV)- competities en interclub Zuiderkempen, zonder meerprijs.

Lees meer

Afspraken Interclub

Data interclubwedstrijden:

Voor het bepalen van de data interclubwedstrijden, houd rekening met de andere interclubploegen en de clubactiviteiten.
BV. geen interclub op zaterdagvoormiddag tot 30/06. Dan zijn er immers tennislessen.

Reservatie van de terreinen:

  • Het bestuur zorgt voor reservatie van terreinen.
  • Hang op het reservatiebord, de kaartjes “interclub” (en verwijder deze achteraf). Maakt het voor iedereen duidelijk.
  • Als een thuiswedstrijd wordt uitgesteld of als er bijkomende wedstrijden volgen, moet de kapitein het bestuur verwittigen voor verdere afspraken.

Maaltijden:

  • Het bestuur geeft bij de start van het seizoen de data van de thuiswedstrijden door aan Capenberg voor reservering van de maaltijden.
  • Bij de aanvang van de interclub ontmoeting, meldt de kapitein aan Capenberg hoeveel maaltijden er worden gebruikt. Alleen de maaltijden van de spelers (thuis- en gastploeg) worden vergoed door de club. 
  • Supporters kunnen eten, maar betalen zelf. De kapitein geeft ook deze bestelling door bij het begin van de ontmoeting.
  • Na de maaltijd ondertekent de kapitein de bestelbon, in tweevoud, één exemplaar voor Capenberg en één voor de penningmeester (bv. via de brievenbus te bezorgen).              

Tennisballen:

Het Oxaco-bestuur bezorgt de kapitein 2 dozen van 4 ballen per thuiswedstrijd. Deze ballen blijven eigendom van Oxaco-tennis. Zij worden onmiddellijk na de interclub wedstrijd bezorgd aan een bestuurslid ofwel in het kastje van Oxaco-tennis gelegd.

Richtlijnen Sporta Poules

Reserveren van terreinen:

Op basis van kalender door SPORTA aangeleverd, worden de terreinen gereserveerd door het bestuur. Er worden 2 uren gereserveerd voor één wedstrijd (volstaat in de meeste gevallen).
Enkel terreinen 3, 4 en 5 kunnen hiervoor worden gereserveerd. Terreinen 1 en 2 blijven beschikbaar voor leden met zomerabonnement die zonder reserveren kunnen komen spelen.

Let op: op dinsdag- en vrijdagavond zijn er tot 30/06 tennislessen op terreinen 4 en 5, waardoor er maar één terrein (nl. 3) kan worden gereserveerd voor bv. SPORTA-poules.

Indien het uur of datum van de thuismatch wijzigt, gelieve voorzitter@oxaco-tennis.be hiervan in te lichten en te informeren of er een terrein beschibkaar is.
Indien de wijziging in laatste instantie plaats vindt, dan mag je zelf op de reserveringsbladen een nieuwe reservering noteren. Hou wel rekening met hogervermelde beperkingen. Graag ook deze wijziging melden aan voorzitter@oxaco-tennis.be.

Hangen kaartjes:

Gelieve vooraleer het terrein te betreden op het reserveringsbord je clubpas te hangen + pasje ‘poules’. Dit maakt het iedereen duidelijk.
Nadien verwijderen.                    

De wedstrijduitslagen en het SPORTA/TV/Zuiderkempen-reglement:

Respecteer het SPORTA/TV/ZUIDERKEMPEN-reglement, o.m. i.v.m. het tijdig spelen van wedstrijden en het tijdig doorgeven van wedstrijduitslagen.
Eventuele boetes zullen op de deelnemer(s) worden verhaald.
Geef de uitslagen tijdig door aan SPORTA/TV/Zuiderkempen.