Speciale voordelen

  1. In het zomerabonnement is aansluiting Tennis Vlaanderen en Sporta inbegrepen.
    Hierdoor ben je verzekerd en kan je deelnemen aan TV-, SPORTA- en ZUIDERKEMPEN competities. Meer info zie competities.
  2. Oxaco tennis zorgt dat haar leden maximaal kunnen spelen. Kinderen tot 10 j., met zomerabonnement, kunnen tennissen mét hun (groot)ouders, zonder dat de (groot)ouder(s) lid moet zijn of een uitnodiging moeten kopen. Idem omgekeerd. Meer info zie afspraken binnen de club.
  3. Iedereen met zomerabonnement kan gratis deelnemen aan diverse sport-en feestactiviteiten die de club organiseert.

  4. +18 j. die voor de pasjesdag (24/03/18) hun zomerabonnement hernieuwen (en betalen) ontvangen EXTRA een doos tennisballen (*).

  5. +18j. die op de pasjesdag hun pasje ophalen ontvangen 2 gratis uitnodigingen (normaliter €4/uitnodiging, meer info zie afspraken binnen de club) (*).

 

(*) Nieuwe zomerabonnees en lesnemers (+18j.) ontvangen de gratis doos tennisballen ook als zij na 24/03 inschrijven. Daarnaast krijgen zij ook 2 gratis uitnodigingen.

Prijzen zomerseizoen 2018

> 25 jaar

€100

> 25 jaar, 2e lid enz.  €90

€  18-25 jaar

 €50

  < 18 jaar

 €30

De leeftijd geldt op 1 januari 2018

Vermelde prijzen zijn ALL IN.

Vele ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld (zomerabonnement), dit tot €30/lid. Eens de betaling van je lidgeld door de club is verwerkt, krijg je een mail 'Clubabonnement OXACO T.C. (0186) goedgekeurd (BETALINGSOPDRACHT)' met in de mail tekst 'Bekijk de details van dit abonnement.' Door op 'details' te klikken en in te loggen kom je op de verwerkte inschrijving en vind je ook een ingevuld attest ziekenfonds.

Kennismaking:

Op donderdag houden we onze clubavond, waarbij de leden zich vooraf inschrijven, meer info kijk HIER.
Nog geen lid en wil je onze club leren kennen? Kom langs. Je betaalt €4 en je kan eenmalig deelnemen aan de clubavond zonder dat je een zomerabonnement moet hebben.

 

Symphatisanten:
Wens je deel te nemen aan activiteiten maar geen abonnement te nemen, wordt dan niet-spelende lid. Schrijf hiervoor €10/jaar over op BE55 8538 7168 2044 met vermelding van je naam en “niet-spelend lid”.

! Inschrijven zomerabonnement !
 ! Inschrijven lessen - inschrijvingen afgesloten!

 

Verzekering:

Iedereen die bij onze club een zomerabonnement heeft, lessen volgt, deelneemt aan kampen is verzekerd voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Meer info zie HIER.
Bij een ongeval vul je bijgevoegd document in en bezorg je dit aan algemeen@oxaco-tennis.be.