Oxaco tennis is een familieclub:
Kinderen tot 10 j., met zomerabonnement, kunnen tennissen mét hun (groot)ouders, zonder dat de (groot)ouder(s) lid moet(en) zijn of een uitnodiging moeten kopen. Idem omgekeerd. Meer info zie afspraken binnen de club.
Naast lessen voor jeugd (4 tot 18j) en volwassenen (+18j.), organiseren we ook lessen voor ‘gezinnen’, meer info klik HIER.
Tijdens de lessen van de kinderen hebben de ouders 3x de mogelijkheid om te tennissen, zonder dat zij een zomerabonnement moeten nemen. Hierbij kunnen zij GRATIS gebruik maken van tennisrackets en -ballen van de club. Men betaalt enkel een 'huur'bijdrage terrein, €4 per persoon (= een uitnodiging).

Verzekering:
Iedereen die bij onze club een zomerabonnement heeft, is verzekerd voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Meer info zie HIER. Bij een ongeval vul je bijgevoegd document in en bezorg je dit aan secretariaat@oxaco-tennis.be.

Kennismaking:
Nog geen lid en wil je onze club leren kennen?
Kom langs op één van onze pasjesdagen of spreek af met een clubverantwoordelijke via algemeen@oxaco-tennis.be. Vermeld zeker ook je telefoonnummer, zodat we praktisch kunnen afspreken.

Racketactie:
Oxaco tennis biedt aan startende tennissers (volwassenen) de mogelijkheid van aankoop van een HEAD MX Attitude Pro tennisracket (grip 2 & 3) aan een supervoordelige prijs, nl. €30 i.p.v. €80 (normale verkoopprijs). Deze rackets zijn uitermate geschikt voor beginnende tennissers.

Symphatisanten:
Word je graag uitgenodigd op activiteiten van de club, maar ben je geen lid? Schrijf dan €10/jaar over op BE55 8538 7168 2044 met vermelding van je naam en “niet-spelend lid”.

Zoek een partner:
Vanaf mei biedt Tennis Vlaanderen een (gratis) app aan waarbij leden een tennispartner binnen de club kunnen zoeken a.d.h.v. parameters. Uiteraard moet de andere persoon toestemming hiervoor toestemming geven (dit doet hij/zij door dit zo te vermelden in zijn 'profielbeheer').

 

Prijzen zomerseizoen 2019

> 26 jaar €100
>26 jaar 2e lid enz. €90
23 - 26 jaar €70
18 - 22 jaar €50
<18 jaar €30

De leeftijd geldt op 1 januari 2019

In lidgeld inbegrepen:
  1. Aansluiting Tennis Vlaanderen en Sporta, meer info klik HIER.
  2. Deelname aan clubontmoetingen, clubactiviteiten en -competities.

Voor families hebben we extra voordelen (lees links hiernaast).
Personen die voorjaarslessen volgen bij Oxaco tennis krijgen een korting van 50% op hun zomerabonnement.
De meeste ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld, van €10 tot €30/lid. Hoe bekom je dit? Klik HIER.

GRATIS DOOS TENNISBALLEN:  voor +18 j. die uiterlijk op 31/03/2019 hun zomerabonnement regelen (inschrijven en betalen).
De gratis doos tennisballen wordt op de pasjesdagen verdeeld.

ZATERDAG 29 MAART 2019 GAAN DE TENNISTERREINEN OPEN en START BIJGEVOLG HET ZOMERSEIZOEN 2019

Clubpas:
Om te kunnen tennissen heb je een clubpas nodig. Het gemakkelijkste is dat je deze komt ophalen op één van de pasjesdagen.

Meer info?
Op onze pasjesdagen is ook een INFOMOMENT voorzien. Kom gewoon naar de club. We geven je een rondleiding, verschaffen alle info en inschrijven kan je ter plaatse.

 

Inschrijven zomerabonnement KLIK HIER !
Let op: Zo je ook lessen volgt gebeurt de inschrijving zomer- abonnement samen met inschrijving lessen en NIET via deze link.

Meer info over lessen en inschrijven lessen klik HIER.