Speciale voordelen

  1. In het zomerabonnement is aansluiting Tennis Vlaanderen inbegrepen.
    Hierdoor ben je verzekerd en kan je deelnemen aan TV-competitie, meer info www.tennisvlaanderen.be.
  2. Oxaco tennis zorg dat haar leden maximaal kunnen spelen. Een terrein reserveren doe je door je clubpas op het reserveringsbord te hangen bij aankomst op de club.
  3. Je kan ook lid worden van SPORTA zonder meerprijs. Je vermeldt dit gewoon bij je inschrijving. Meer info www.sporta.be/tennis .
  4. Kinderen tot 10 j., met zomerabonnement, kunnen op kalme uren, tennissen mét hun (groot)ouders, zonder dat de (groot)ouders lid zijn of een uitnodiging moeten kopen. Idem omgekeerd.
    Voor beide situaties geldt een specifieke clubpas.

  5. Vele ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld (zomerabonnement). Bezorg het formulier van jouw ziekenfonds aan de club.

Prijzen 2017

> 25 jaar 1e lid

€100

> 25 jaar 2e lid enz.

€  90

  18-25 jaar

€  50

  < 18 jaar

€  20

Korting 50% op zomerabonnement, indien je ook lentelessen neemt.
Tussenkomst ziekenfonds.

De leeftijd geldt op 1 januari 2017

Symphatisanten:
Niet-spelende leden (sympathisanten) worden, als ze dit wensen, op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de club tegen betaling van €10/jaar, over te schrijven op BE55 8538 7168 2044 met vermelding van je naam en “lidgeld sympathisant”.

Betaling:
Hiervoor ontvang je, na goedkeuring van de inschrijving, een mail met een betaalopdracht. Gebruik deze opdracht met vermelde gestructureerde mededeling.
Bij inschrijving en betaling voor 30/04/17 ontvangen +18j. een doos tennisballen.

! Inschrijven !

LET OP:
Indien je zowel lessen wilt volgen als een zomerabonnement nemen, schrijf ENKEL in voor de lessen.
Nadat je ingedeeld bent in een lesgroep krijg je mail met de vraag of je ook een zomerabonnement wenst, dit aan voordeeltarief (50%). De club zorgt dan voor inschrijving.
+18j die lessen volgen en ook een zomerabonnement nemen ontvangen ook een doos tennisballen, mits inschrijving lessen voor 25/03/17 gebeurt.

 ! Inschrijven lessen !